Sommer, sol og vandmelon
Som vejret arter sig i Danmark lige i tiden, er det vidst tid til en rigtig sommerret. Et frisk pust på grillbordet er denne vandmelonsalat, som egentlig kan bruges til al slags kød.
Vandmelonsalat
Ca. 4 personer
Godt 1/4 vandmelon (kernefri)
3 spsk. feta
1 stor håndfuld græskarkerner
1 lille løg
1/3 bakke ruccolasalat
Citronsaft
Evt. soltørrede tomater
Skær vandmelonen og feta i små firkanter, hak løget og bland disse ingredienser sammen med ruccolasalaten. Sprøjt en smule citronsaft over. Steg græskarkernerne på en pande med lidt groft salt indtil de har fået en gylden farve. Top din salat med soltørrede tomater og de tørristede græskarkerner – bon appetit 😉
Når denne vandmelonsalat skal indgå som en del af et aftensmåltid, kan du evt. vælge at grille nogle kyllingebryst, hvor der omkring er rullet smøreost og serranoskinke, og servere det sammen med noget godt brød og evt. nogle grillede majskolber. Så har du dig et perfekt grill”feast”, som jeg er sikker på vil gå rent ind på sådan en lun sommeraften – måske endda som aftenens menu?
Hvad er din yndlingssommersalat?
– Laura
Ingen kommentarer endnu